/BILLY FOTÒGRAF, FOTOGRAF DE LUXE A LA MDM.cat/

Som molts els que ens dediquem o tenim com a afició algun tipus d’esport, entrenem diversos dies a la setmana ja sigui en piscina, asfalt, muntanya, per després poder disputar una prova el cap de setmana i obtenir un merescut resultat. Tots pensem en el tipus d’entrenament que hem de fer per retre millor, en el model de rellotge que millor se’ns s’adapta al nostre esport, en les sabatilles, banyador, vestit de triatló o neoprè que més còmode ens fa sentir per disputar aquesta prova per la qual hem estat entrenant dur tota la setmana. Pensem alguna vegada a les fotos? Sabem quina és la vostra resposta! Si, quan vam finalitzar la carrera i durant el recorregut hem vist als fotògrafs, estem desitjant que es publiqui aquesta instantània que imaginem que ens ha captat.

Pensem també en el fotògraf!
En el nostre cas parlem de Billy Ramon, conegut i amic nostre, com no un referent a la fotografia esportiva.El podeu trobar en qualsevol lloc, l’apassiona la fotografia esportiva i quan un fa les coses amb passió surten coses espectaculars.


Coneguts són els seus treballs, ha treballat en waterpolista.com realitzant reportatges en divisió d’honor masculina i femenina de Waterpolo i diferents categories de la lliga espanyola, ha realitzat reportatges de la lliga mundial de Waterpolo, Copa del Rei i la Reina i de la selecció espanyola,reportatges per al Car de Sant Cugat per a la selecció espanyola masculina, femenina i per Biwpa.
És fotògraf oficial de Diversport realitzant les diferents proves de Tri-D’aro, TriEmpuriabrava, Tri Estartit, Half Empuriabrava, Half Ametlla de Mar, Half Platja
D’aroMVV Girona, MVV Madrid, MVV Ulls Negres, MVV PlazaolaSwim Colera, SwimTransfronterera, Swim SunsetBike Volcano.

Aquest 2019 a sigut un any molt especial per ell participant a l’Ultra Pirineu realitzant el seguiment d’en Jordi Gamito, o fent un reportatge a la Sheila Avilés a Sierra Nevada, responsable també de la fotografia a la coneguda cursa Andorrana Skyrace Comapedrosa.

Ha cobert la MDM des dels seus inicis, ha realitzat la Sant Silvestre de Cadaqués, La Mitja de Figueres, La Cocollona, ​​La Mitja de Mataró, La Tail la Vall.
Com podeu veure una àmplia trajectòria en l’àmbit professional, pensem que sempre hi és, encara que plogui, faci fred o calor sempre el tenim captant aquests detalls previs a una cursa, en aquests moments de nerviosisme, aquí tenim a Billy immortalitzant cada detall, abans, durant i després de la prova. El resultat és conegut per molts de vosaltres que sempre ens truqueu o escriviu per poder visualitzar les seves fotografies. Volem agrair a Billy Ramon l’esforç realitzat i la professionalitat a la qual ens té acostumats, pensem que el material utilitzat és molt, molt car i a vegades posa en risc la seva integritat i la del seu equip fotogràfic per poder captar aquestes imatges espectaculars. Moltes gràcies!

Us deixem les seves dades de contacte:
Billy Ramón
www.billyfotograf.com
info@billyfotograf.es
661334528

Scroll to Top