/BILLY FOTOGRAF A LA MDM’18/

Amb aquest post volem agrair la participació del nostre amic i fotògraf Billy Ramón, que des dels inicis de la MDM.cat COLUMBIA ens a acompanyat any rere any, no ens ha fallat mai.

La gent que fa possible que la MDM.cat COLUMBIA vagi agafant cada vegada més adeptes, és gent com en Billy, que ens ajuda perquè aquesta cursa es pugui viure des de dintre, el mateix dia de la cursa i es pugui donar a conèixer a tothom que no coneix encara aquests paratges de la Garrotxa i L’Alt Empordà, amb les seves fotografies, que els mateixos corredors que van tan concentrats i a vegades ni s’adonen en què hi ha un fotògraf en mig d’una pujada, puguin tenir un record en forma d’imatge, captan aquells moments de concentració, aquells moments a vegades de patiment, però que tant ens agraden després tenir en forma d’imatge.

La feina d’en Billy ens ajuda a donar a conèixer a la gent la cursa des de dintre. Si o barregem tot, vistes espectaculars, natura, corredors i les fotos d’en Billy, surten imatges espectaculars de la MDM.cat COLUMBIA, que ens queden en forma de fotografies per recordar i compartir amb els amics i familiars.

És una feina dura, que valorem sempre moltíssim per què tant si plou, fa vent o fred sempre el tenim a la muntanya amb el seu equip fotogràfic i com tots sabem és un material molt car i delicat.

Sabem que en Billy Ramón està especialitzat en tota mena d’esports, waterpolo, triatló, curses de muntanya, maratons, curses d’aigua a mar obert, va estar amb nosaltres ala sortida de la ONCOSWIM’18 amb l’equip GAS MOUNTAIN, va cobrir el repte de Marnathon 42k que va fer Tita Llorens, Roses-Portbou nomenada per la WOWSA com millor nedadora d’aigües obertes 2018 del món, i un llarg etcètera…  Tenim la sort de poder tenir-lo com a fotògraf a la nostra cursa any rere anys Gràcies Billy.

Podeu veure una part de la seva feina a:

www.billyfotograf.com
@billyfograf.es
https://www.facebook.com/billyfotograf
info@billyfotograf.es

Scroll to Top