Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

05 Abril 2020 Passadors (Portbou)

Abril 5

Els Passadors és una cursa de muntanya que té lloc al poble de Portbou, a l’Alt Empordà. Enguany serà la primera edició i se celebrarà el dia 5 d’abril del 2020. Es tracta d’un esdeveniment sense ànim de lucre que té com a objectiu principal donar a conèixer el territori del municipi de Portbouideal per a la pràctica del trail running. Aquest poble està situat a la costa, i per molts aquesta és la seva principal característica. Tot i això, són molts els kilòmetres de muntanya i bosc que pertanyen al municipi, amb unes vistes al mar i a l’Espai d’Interès Natural de l’Albera espectaculars, amb molts camins que travessen la frontera i d’altres que van cap a l’interior o cap al mar.

Dos traçats:

Traçat 15 km
El recorregut llarg de la cursa és de 15,36 km, amb un màxim de 729 m de desnivell positiu. El recorregut té inici a la Rambla de Portbou i acaba al mateix lloc, arribant pel costat contrari de la sortida. Entrant a la Ribera, continua cap al Coll de Falcó. Tot seguit el circuit s’enfila fins a arribar a la Font de Tarabaus, i des d’allà ja es veu Querroig a prop. S’arriba fins a les ruïnes i es continua fins al Coll de la Farella, on s’agafarà l’últim tram que arriba fins al Coll de Belitres, on hi haurà el trencant cap al poble i s’acabarà el recorregut a la Rambla.

Traçat 8 km
El recorregut curt de la cursa és de 8,7 km, amb un màxim de 360 m de desnivell positiu. El recorregut té inici a la Rambla de Portbou i acaba al mateix lloc, arribant pel costat contrari de la sortida. Entrant a la Ribera, continua fins a gairebé arribar al pantà de Portbou, i el camí s’enfila cap amunt. S’arriba fins al Coll de la Farella, on s’agafarà l’últim tram que arriba fins al Coll de Belitres, on hi haurà el trencant cap al poble i s’acabarà el recorregut a la Rambla.

 

Mostra els detalls

Data:
Abril 5
Web:
http://elspassadors.com/

Recinte

Portbou
Web:
http://elspassadors.com/
Scroll to Top