/#65 SIURANA – SANT TOMÀS DE FLUVIÀ/

Recorregut circular molt senzill que uneix Siurana d’Empordà amb Sant Tomàs de Fluvià, ideal per anar amb nens, és realment un recorregut molt planer. Sortirem de l’església de Santa Coloma de Siurana, direcció la Bruguera del Peroler, i agafarem el camí de Mas Bordes.

Passarem per un seguit de camps de la Garriga d’Estanyet seguint la línia elèctrica fins a pràcticament Sant Tomàs de Fluvià. Un camí còmode sense ombres i amb bones vistes.

Un cop a Sant Tomàs de Fluvià podreu visitar la seva església, una senzilla església d’una sola nau amb transsepte i capçalera de tres absis de planta semicircular a l’exterior i de ferradura a l’interior. Conserva un conjunt pictòric descobert en restaurar la coberta impressionant, però haureu de demanar la clau a l’ajuntament de Torroella de Fluvià, sigueu previsors.

Deixem el poble i passarem per davant de la casa rural la Vinya del Bosc. demaneu per visitar el Bosc Encantat, és un lloc màgic.

Tornem per pistes i camps fins a Siurana passant per el Mas La Brava amb una torre del  segle XIII-XIV de planta rectangular, i amb una bassa impressionant.

Teniu el track al Wikiloc de GAS MOUNTAIN.

 

Desplaça cap amunt