/4ª MITJA DE FIGUERES 2019/

L’Associació Atlètica Mitja Marató Figueres, amb la coorganització de l’Ajuntament de Figueres ha celebrat aquest 1 de desembre de 2019 la quarta edició de La Mitja Marató de Figueres. La Mitja consisteix en tres curses obertes a totes les edats. D’una banda, una cursa per a la mainada, anomenada La Menuda i una cursa popular de 10 km, i per altre una mitja marató homologada per la Federació Catalana d’Atletisme amb un recorregut pel centre de la ciutat i per pobles del voltant com Vilabertran, Peralada i Cabanes. Gas Mountain ha participat una vegada més amb els corredors Edu Hernández i David Serra a la 21k i Javi Galvez a la 10k.

La 10k

Sortida a la Torre Galatea direcció la Rambla amb un esdeveniment inèdit en el món de l’atletisme, l’anomenat Quilòmetre Llançat, pel Carrer Nou fins a la rotonda de l’Esclat, es passa per la ronda Sud direcció Vilabertran, seguint fins a la plaça del poble. Es continua cap al Monestir de Santa Maria de Vilabertran, on hi ha l’avituallament principal, fins a la rotonda direcció a l’Aigüeta, travessem el Parc de les Aigües per l’Avinguda Costa Brava fins arribar al carrer de la Jonquera, plaça de l’Ajuntament de Figueres, carrer Girona fins al carrer Nou i a l’esquerra per finalitzar a la Plaça Catalunya.

​La 21K

Sortida a la Torre Galatea direcció la Rambla amb un esdeveniment inèdit en el món de l’atletisme, l’anomenat Quilòmetre Llançat, pel Carrer Nou fins a la rotonda de l’Esclat, es passa per la ronda Sud direcció Vilabertran, seguint fins a la plaça del poble. Es continua cap al Monestir de Santa Maria de Vilabertran, on hi ha l’avituallament principal, directe fins a la rotonda de la Creu on trenquem a la dreta fins a la rotonda de Peralada, voltem el Castell fins a les portes del Casino on hi ha el segon avituallament (km 11’1), es baixa fins a la rotonda i agafem el trencant de Cabanes, arribats al poble nou avituallament davant de les escoles, l’Aigüeta, es travessa el Parc de les Aigües per l’Avinguda Costa Brava fins arribar al carrer de la Jonquera, plaça de l’Ajuntament de Figueres, carrer Girona fins al carrer Nou i a l’esquerra per finalitzar a la Plaça Catalunya.

​La meva primera mitja marató d’asfalt. Aquí és on vaig començar a córrer fent la 10k. La Mitja serà de nou, un punt de canvi, aquesta vegada per fer curses més llargues. Avui he sortit junt amb l’Edu Hernández però no he pogut seguir el seu ritme. Molt content pel ritme que he pogut portar, amb una organització excel·lent i amb un dorsal que vaig aconseguir gràcies a un concurs d’Instagram, no es pot demanar més, l’any vinent i tornaré.

David Serra. 

 

Agrair especialment a Billy fotògraf per la seva col·laboració una vegada més, moltes gràcies

Scroll to Top