/48 BRAÇADES, DE MIQUEL SUNYER/

http://miquelsunyer.com/es/inicio/

“Com la muntanya, el mar és un dels últims espais de llibertat.
Un llibre captivador que et transporta i et fa viure grans emocions”
Kilian Jornet

L’extraordinària història de superació de Miquel Sunyer, el primer català que ha aconseguit la Triple Corona de natació en aigües obertes.

Aquest no és un llibre sobre esportistes superdotats ni sobre superhomes.

Aquest és un llibre sobre un jove normal amb una feina normal que es va superar a ell mateix a base d’anys d’esforç i sacrifici i d’una perseverança incansable.

Aquesta és la història d’algú que, com tots nosaltres, va sentir que li faltava alguna cosa i, en lloc de quedar-se de braços plegats, va decidir moure’s, mirar dins seu i recórrer a allò que sempre l’havia fet feliç: l’aigua, el mar.

Només tu marques el teu horitzó.

Miquel Sunyer (Girona, 1977) és enginyer tècnic de telecomunicacions i màster MBA. Amb set anys es va incorporar a l’equip de natació de competició del club GEiEG, on va destacar com a esquenista. Més endavant es va unir a l’equip de waterpolo del mateix club, compaginant aquesta disciplina amb els entrenaments individuals de natació.

Amant de la natura i aventurer vital, en Miquel és un entusiasta dels esports a l’aire lliure i, sobretot, de la natació. Un alpinista marí, un explorador aquàtic que ha realitzat nombroses travessies de llarga distància en aigües obertes de prestigi internacional.

Scroll to Top