/3MPORDA BY MARCEL BUENO (I)/

En Marcel Bueno s’embarca a fer la volta a l’Alt Empordà a peu en diverses etapes, la 3MPORDA. El pots seguir al web de Gas Mountain. Si t’estàs plantejant fer-la, podràs seguir els seus consells.

3MPORDA ETAPA 01 (LLANÇÀ – COLL DE BANYULS).

LLANÇÀ – CAP RAS – COLERA – PORTBOU – PLA DEL RAS – PUIG DE LES BARBES DEL BOC – PUIG DE TARAVAUS – COLL DELS EMPEDRATS – PUIG D’EN JORDÀ – PUIG DEL TORN – PUIG DE LA CALMA – COLL DE VALLFREDA – PUIG DE LES FORQUES – COLL DE BANYULS.

8/1/2019

Avui he fet la primera de Llançà a coll de Banyuls, molt maca i dura, he mira’t de seguir el recorregut pel Wikiloc tot el que he pogut però a la platja de Garbet puges unes escales i hi ha una porta que entres a una finca, la porta estava tancada amb cadenat i he continuat per la Nacional 260 fins que he pogut retornar al recorregut.
El tram del coll de Taravaus força complicada i técnica, he hagut de tirar força del Wikiloc perquè no coneixia la zona i m’hagués perdut. Finalitzo etapa al coll de Banyuls amb ganes de tornar.

3MPORDA ETAPA 02 (COLL DE BANYULS – EL PERTÚS).

COLL DE BANYULS – PIC DE SAILFORT – PUIG DE LES GUARDES – PIC DELS QUATRE TERMES – PUIG DE PADRETS – PIC NEULÓS – ROC DELS TRES TERMES – PUIG DE LES COLLADETES – PUIG FORCADELL – MAS NOU – MINES – SANT PERE DEL PLÀ DE L’ARCA – SALT DEL FITÓ – CAMÍ DEL MAS DE LA COMTESSA – LE PERTHUS.

11/1/2019

Segona a la saca, ha costat però s’ha fet. Com sempre una Albera impressionant, una bona jornada acompanyat tota l’estona d’una forta Tramuntana.
A l’arribada a Pertús pel punt del mapa, sota l’autopista està complicat per unes obres que es fan actualment, per aquest motiu he donat la volta i he entrat pel primer pas de sota l’autopista i que travessa la població del Pertús per les botigues. Acabant l’etepa sense cap més incidència.

Si voleu participar, descarregueu el track al Wikiloc de 3MPORDA, i ens expliqueu per FACEBOOK o MAIL les vostres experiències i descobriments i així nosaltres serem coneixedors de l’estat de la ruta i les vostres aventures, us podeu posar en contacte amb nosaltres gasmountainmdm@gmail.com.

Tots els que feu més de 300km, 10.000 + i respecteu el 90% del recorregut sereu #3mpordalegend. 

Tot això ha estat possible gràcies a molta gent i especialment a les associacions i  col·laboradors: Gas Mountain, Traxapp, A pas d’Àngels, Tramuntanya Llançà, CEJ Centre Excursionista Jonquerenc, Ceb Bellcairenc, Senglanassos i Enduro Salines. Esperem que us agradi i rebre les vostres opinions.

+INFO:

/3MPORDA 360º ALT EMPORDÀ/

 

Scroll to Top