/3MPORDA BY JUAN DIEGO “EXPRESSO DE NAVATA” (II)/

En Juan Diego arriba a l’equador de la seva volta iniciada a Cadaqués, i que com no podia ser d’una altra manera es desvia per arribar a Navata en aquesta última etapa. El quart en aterrar a la 3mpordA comença la ruta a Albanyà i finalitza a Navata, amb un sumatori total aproximat de 6 etapes fetes a la 3mpordà, ha volat per aquest recorregut que coneix tant bé, i no ha deixa’t res a l’atzar.

Si t’estàs plantejant fer-la, podràs seguir els seus consells.

+3mpordA ETAPA 05 -06 (ALBANYÀ – NAVATA)

CAMPING ALBANYÀ – PONT NOU – LA PARADA – EL CARIG – COLL DE LES CANALS DEL CARIG – FONT DEL BAC – BAGA DEL GINEBRET – PLA DEL VI – COLL DE JONCANAT – EL MONT – SANT LLORENÇ DE SOUS – CASTELL DE BEUDA – BEUDA – SANT SEPULCRE DE PALERA – SANTA MARIA DE PALERA – CAL SANT – VINYELS – LA BRUGUERA – BESALÚ – EL FLUVIÀ – LA CANOVA – MAS PUJOL – CAN CLOTES – CAL BATO – CRESPIÀ – ESPINAVESSA – CAN LLAMBERT DE BAIX – CANELLES – NAVATA

 

 
8/03/2019
Surto d’Albanyà, pel camí del carter direcció Lliurona, passant primer per La Parada.
Un cop passat el Coll de les Arcades trobo un bon de cabirols, ja m’havien advertit que hi eren, però n’hi ha més dels que podia imaginar, els sorprenc i surten correns.
Entro a la Serra de les Corones per la font del Bac, em portarà fins a la rampa del coll de Joncanat que puja fort fins al Cim del Mont, em trobo a territori MDM, molt ben senyalitzat per ITINERÀNNIA  em porta sense problemes fins a Beuda, passo a gran velocitat pel Sant Sepulcre de Palera i després cap a Besalú.
Sense moltes dificultats i resseguint el Fluvià, poso la directa cap a Navata on m’esperen amb molta alegria. Agafaré uns dies de descans per agafar energia i assegurar la propera tirada, on segons cop miraré de finalitzar el recorregut.
 

 

Si et vas perdre la primera part, aquí et deixem l’enllaç:

 

 

i conèixer molt més en aquest post:

Si voleu participar, descarregueu el track al Wikiloc de 3MPORDA, i ens expliqueu per FACEBOOK o MAIL les vostres experiències i descobriments i així nosaltres serem coneixedors de l’estat de la ruta i les vostres aventures, us podeu posar en contacte amb nosaltres gasmountainmdm@gmail.com.Tots els que feu més de 300km, 10.000 + i respecteu el 90% del recorregut sereu #3mpordalegend. Tot això ha estat possible gràcies a molta gent i especialment a les associacions i  col·laboradors: Gas Mountain, Traxapp, A pas d’Àngels, Tramuntanya Llançà, CEJ Centre Excursionista Jonquerenc, Ceb Bellcairenc, Senglanassos i Enduro Salines. Esperem que us agradi i rebre les vostres opinions.+INFO:

 

Scroll to Top