/3MPORDA 2020 BY RUBEN LÓPEZ (III)/

En Ruben López continua amb el recorregut de 12 etapes amb més de 330 km i 11.500 m de desnivell positiu per la comarca de l’Alt Empordà intentant acostar-se el màxim possible al seu perímetre, amb l’afegit de fer el màxim del recorregut possible fent minimalisme, una opció nova per aquesta ruta que tant ens agrada, amb un recorregut molt variat, senders, trialeres, pistes, sorra i l’inevitable asfalt en alguns trams,  arribant a un 90% offroad. En Ruben López decideix recuperar l’etapa de l’edició anterior  de la 3mporda i no realitzar les dos etapes més complexes de l’Alta Garrotxa, la manca de mitjans i temps fa que les posposi per més endavant, i així poder seguir amb la seva planificació personal.

+3mpordA ETAPA EXTRA (COUSTOUGES – ALBANYÀ)

 

COUSTOUGES – HOSTAL DE LA MUGA – PIC BASSEGODA – COLL DEL BASSEGODA – PUIG ESCALERÓ – SANT JOAN DE BOSSOLS – CAMPING BASSEGODA PARK

 

08/08/20202

Track molt tècnic i sempre amb navegació passant per l´Hostal de la Muga, situat ben a prop del riu la Muga a l’Alta Garrotxa, i que ha estat des de sempre punt de pas de traginers i viatgers d’un estat cap a l’altre i viceversa així com punt d’entrada a Catalunya dels maquis després de la guerra civil. Posteriorment faig cim al Bassegoda, cim situat entre l’Alta Garrotxa i l’Alt Empordà, que em permet gaudir d’una vista sobre tot l’Empordà, aquesta muntanya  es troba un paratge solitari. L’etapa després de passar pel puig Escaleró, el puig dels Moros i l’ermita de Sant Joan de Bossols acaba al càmping d’Albanyà.

Ruben López

Podeu descarregar el track al Wikiloc de Gas Mountain:

3MPÒRDA ETAPA 6 (ALBANYÀ – BESALÚ).

 

CAMPING ALBANYÀ – PONT NOU – LA PARADA – EL CARIG – COLL DE LES CANALS DEL CARIG – FONT DEL BAC – BAGA DEL GINEBRET – PLA DEL VI – COLL DE JONCANAT – EL MONT – SANT LLORENÇ DE SOUS – CASTELL DE BEUDA – BEUDA – SANT SEPULCRE DE PALERA – SANTA MARIA DE PALERA – CAL SANT – VINYELS – LA BRUGUERA – BESALÚ

 

13/08/2020

En aquesta etapa surto del Càmping d’Albanyà i puja directament a la Mare de Déu del Mont, uns quilòmetres de pujada forta passant pel camí del carter de Lliurona passant primer per La Parada. Enfilo la rampa del coll deJoncanat fins alCim del Mont.
Un cop visitat al Mossèn Cinto, baixa directament a Beuda pel circuit permanent de la mdm.cat i per un corriol molt ràpid a Besalú.
Cal remarcar que faig servir molt el navegador.

Ruben López

 

 

Si voleu participar, descarregueu els tracks al Wikiloc de Gas Mountain, i ens expliqueu per FACEBOOK o MAIL les vostres experiències i descobriments i així nosaltres serem coneixedors de l’estat de la ruta i les vostres aventures, us podeu posar en contacte amb nosaltres gasmountainmdm@gmail.com.

Tots els que feu més de 330km, 11.500 + i respecteu el 90% del recorregut sereu #3mpordalegend. 

Tot això ha estat possible gràcies a molta gent i especialment a les associacions i  col·laboradors: Gas Mountain, Traxapp, A pas d’Àngels, Tramuntanya Llançà, CEJ Centre Excursionista Jonquerenc, Ceb Bellcairenc, Senglanassos i Enduro Salines. Esperem que us agradi i rebre les vostres opinions.

+INFO:

/3MPORDA 360º ALT EMPORDÀ/

Scroll to Top