/3MPORDA 2020 BY RUBEN LÓPEZ (I)/

Torna la 3MPORDA. En Ruben López intentarà completar el recorregut de 12 etapes amb més de 330 km i 11.500 m de desnivell positiu i, recorrerà la comarca de l’Alt Empordà intentant acostar-se el màxim possible al seu perímetre, amb l’afegit de fer el màxim del recorregut possible fent minimalisme, una opció nova per aquesta ruta que tant ens agrada, amb un recorregut molt variat, senders, trialeres, pistes, sorra i l’inevitable asfalt en alguns trams,  arribant a un 90% offroad. A més per embolicar més encara farà les etapes segons li vinguin bé, per gaudir totalment de l’experiència.

3MPÒRDA ETAPA 11 (ROSES. EL FAR DE CAP DE CREUS)

ROSES – FAR DE ROSES – CANYELLES PETITES – ALMADRAVA – PUNTA FALCONERA – CALA ROSTELLA – MOTNJOI – CALA JÓNCOLS – REC DE TORRENT BO – CADAQUÉS – PORTLLIGAT – SES FIGUERETES – FAR DE CAP DE CREUS

 

20/06/2020
Sortida del Siusplau de Roses tot seguint el camí de Ronda passant per platges de Canyelles, Almadrava, Punta Falconera, Murtra, Montjoi, Pelosa i Jóncols. A Jóncols he resseguit les marques de la Marxa de Resistència del Cap de Creus fins al Far. Un recorregut que conec perfectament i que m’ha servit per connectar amb la ruta, com sempre, el Cap de Creus no decep. Aquest track l’he fet amb el rellotge GPS sense cap dificultat, a la següent etapa començaré a fer servir el Wikiloc, una eina que em serà molt necessària a les pròximes etapes.
Un track i un dia espectacular.
Ruben López

 

3MPÒRDA ETAPA 10 (HOSTAL EMPÚRIES – ROSES).

HOSTAL EMPÚRIES – RUNES D’EMPÚRIES – SANT MARTÍ D’EMPÚRIES – RIU VELL – CAN CRISTIÀ – MAS MARTINET – REC DEL MOLÍ – SANT PERE PESCADOR – FLUVIÀ NÀUTIC – NÀUTIC ALMATA – EL CORTALET – LA MUGA – EMPURIABRAVA – REC DE SALINS – SANTA MARGARITA – ROSES.

24/06/2020

Avui he realitzat la meva segona etapa de la 3MPORDA, l’etapa 9 Empúries – Roses.
Fent la sortida de la Marató d’Empúries, passant per platges fins al càmping les Palmeres, Sant Pere Pescador, La Gola del Fluvià, Aiguamolls de l’Empordà, Empuriabrava i acabant al Siusplau de Roses. Destacar que als trams de platja he pogut anar descalç molts metres, que per mi és un tema molt important i la resta amb calçat minimalista, trauré molta punta a la 3MPORDA en aquest sentit. He portat rellotge GPS i l’APP  de Wikiloc, no he tingut cap incidència amb el track, un track amb poc desnivell i molt ràpid.

Ruben López

 

3MPÒRDA ETAPA 12 (CAP DE CREUS- LLANÇÀ).

CAP DE CREUS – REC DE CLALA BONA – MAS DELS RABASSERS DE DALT – REC DEL MORO – COLL DE MAÓ – ERMITA DE SANT BALDIRI – ELS TORRELLONS – PORT DE LA SELVA – LA SELVA DE MAR – ELS GATIENS – SANT PERE DE RODES – SERRA DE L’ESTELA – EL XIMBALAR – LLANÇÀ

27/06/2020

Etapa fantàstica completant la segona part del Cap de Creus fins al Port de la Selva, un cop allà direcció cap a Selva de Mar, on em falta completar la pujada fins Sant Pere de Rodes, un cop a lloc decideixo, sortir del track i pujar a Sant Salvador per completar tota l’ascensió, etapa preciosa amb un bon descens final fins a Llançà. Aquesta etapa m’ha servit per familiaritzar-me amb el wikiloc, tot i tenir molts problemes per no conèixer l’eina, i no tenir el telèfon ben configurat, me’n surto i em porto l’experiència cap a casa. Ben aviat molt més.

Ruben López

Si voleu participar, descarregueu els tracks al Wikiloc de Gas Mountain, i ens expliqueu per FACEBOOK o MAIL les vostres experiències i descobriments i així nosaltres serem coneixedors de l’estat de la ruta i les vostres aventures, us podeu posar en contacte amb nosaltres gasmountainmdm@gmail.com.

Tots els que feu més de 330km, 11.500 + i respecteu el 90% del recorregut sereu #3mpordalegend. 

Tot això ha estat possible gràcies a molta gent i especialment a les associacions i  col·laboradors: Gas Mountain, Traxapp, A pas d’Àngels, Tramuntanya Llançà, CEJ Centre Excursionista Jonquerenc, Ceb Bellcairenc, Senglanassos i Enduro Salines. Esperem que us agradi i rebre les vostres opinions.

+INFO:

/3MPORDA BY JUAN DIEGO “EXPRESSO DE NAVATA” (I)/

Scroll to Top