/12 SETEMBRE ’20 MDM BY TRAIL FACTORY/

El pròxim 12 de setembre de 2020 Trail Factory ve a fer de les seves a la MDM.

I que és el que vénen a fer?, a posar a tota prova el nou sistema de cronometratge OTR del circuit de 12k i +900 m.

Faran dos grups amb diferents nivells i us faran gaudir de tots els secrets i racons de la nostra muntanya preferida.

No t´ho podem posar més fàcil que t’iniciïs al nostre circuit permanent.

Qui són Trail Factory?

Són entrenadors, uns entrenadors especials, en Jordi i Álvaro, i tots dos es dediquen professionalment al món de l’entrenament, l’animació socioesportiva i al de les experiències en la naturalesa des de fa anys. Entrenadors de running i fitness i guies de muntanya, i vam formar un equip on cadascú aporta els seus coneixements, la seva visió i la seva experiència per crear una oferta de productes i serveis fora del comú, amb un alt contingut social i amb els fonaments tècnics i professionals que requereix l’entrenament esportiu.

https://trailfactory.org/

 

 

EL CIRCUIT MDM 12K

La cursa 12 K de la MDM està pensada per tots els amants de la muntanya i el trailrunning. Un recorregut de 12 K amb inici i  al municipi de Beuda. Els primers 7 K i els últims 4 K coincideixen amb el recorregut de la Mitja Marató, de Beuda, visitareu el Castellot de Falgars, la Font de Rocapastora, el Santuari del Mont, baixant a Sant Llorenç de Sous, resseguint el Castellot de Beuda fins arribar de nou al punt de sortida. Un circuit exigent amb 900 m. de desnivell positiu, on podreu gaudir d’indrets naturals únics. Benvinguts al territori Gas Mountain, en sortireu addictes¡¡¡

Que és Open Trail Races?

És una aplicació que ens permet el control de l’itinerari, amb els temps de cada participant, l’únic que ha de fer el participant és descarregar una aplicació al seu smartphone i córrer qualsevol dia i a qualsevol hora.

Molt fàcil d’usar:

1. El primer pas és registrar-se
2. Activa el Bluetooth
3. Desplaça’t al punt de sortida
4. Dóna-li a començar i CORRE!!

Tria una de les nostres curses MDM, vés al punt de sortida (Start Point) i comença a córrer en el moment en què sentis Go! Cronometrarem la teva participació i podràs comparar-te amb altres corredors al pas per cada check point o punt de control; OTR t’indicarà per quin check point estàs passant, per exemple: check point one!, i podràs veure la diferència de temps amb el primer de la general i el primer de la teva categoria, així com la teva posició en la classificació general i en la de la teva categoria.

Sense connexió a internet ni GPS

Tan sols necessites activar el Bluetooth al mòbil per cronometrar la teva cursa.
No et caldrà activar l’ús de dades ni el GPS.
OTR utilitza Bluetooth Low Energy, amb un baix consum de bateria.

La pandèmia de la COVID-19 ens ha privat de fer proves esportives col·lectives populars. Com a alternativa hem creat aquestes curses virtuals que tothom pot fer pel seu compte i en què, al final, es computa el millor temps que hagi fet cada participant.

 

 

Scroll to Top