/10 ena MITJA MARATÓ DE L’ALBERA – LLANÇÀ- UELL – 2020/

Un any més volem felicitar a la Mitja Marató de l’Albera – Llançà, una cursa que va néixer amb la idea de ser el complement a l’altre prova que organitza la Unió Excursionista Llançanenca, les 24 hores del Cap de Creus.  Es tracta d’una cursa competitiva de 23 Km amb un desnivell de 1.775 m acumulats, que transcorre dins el terme Municipal de Llançà, on l’objectiu és assolir al Puig d’Esquers, a tocar el Paratge Natural Protegit de l’Albera. Amb més de 500 participants que han fet un dels dos recorreguts, 10 km i 23 km. Amb un dia immillorable de sol, un nivell molt alt pels corredors i un ambient molt acollidor pels senderistes. Destacar també la feina feta per Eladio Rueda amb unes fotografies genials.

A la categoria reina uns intractables Marc Carós, de l’equip Inverse, amb un temps d’1 hora i 55 minuts i a cinc segons Jean Philippe Gregory del Club Saint Marie 66 Thiatlon, varen ser primer i segon successivament mentre que la tercera posició, en Rubén Hernández del Club Trail Running Girona. Aina Cusí s’imposaria amb 2 hores i 20 minuts, a la categoria femenina completant el podi, Montse Ribera, que està a totes i Laura Roset.

Iu Jaume del Trailrunning Cap de Creus, un ja especialista de la distància, va ser el guanyador de la cursa de deu quilòmetres amb un temps de 51 minuts i 32 segons, seguit d’Aniol Montes i Raimon Casanoves. Anna Puigverd primera femenina amb un temps d’1 hora i 4 minuts, davant de Sara Garre i Cristina Domínguez, van pitjar fort el pedal.

Cursa ben organitzada, un 10 pels molts voluntaris en tot el recorregut, ben marcada, amb personal sanitari a la meitat del recorregut. Com a crítica constructiva vaig trobar avituallaments normals, tirant a justos, amb poca fruita, però amb un punt positiu, sense gots de plàstic. A l’arribada entrepans de formatge, pernil i fuet, begudes isotòniques, cervesa i Coca-Cola, Coca, magdalenes i Donuts. Jo vaig gaudir molt fen la cursa mà a mà amb l’Edu de Gas Mountain, sempre estirant i animant des del minut u, li estic molt agraït perquè n’he après molt amb les curses que hem fet junts.

“La Unió fa la força

David Serra

Comme souvent en début de saison je participe à la Mitja de la Albera à Llança pour voir mon état de forme après un gros volume et fatigue d’entraînement. Ce nouveau parcours magnifique ma vite montré que mes jambes allez souffrir et que j’étais fatigué mes comme d’habitude je ne lâché rien et j’ai pris un grand plaisir sur les crêtes que je connais très bien puisque chaque été je viens en vacances à Llançà avec ma femme et mes chiens et parcours ce magnifique sentier. J’adore vos courses et prends énormément de plaisir à vous rencontré coureurs et organisateurs vive Gas Mountain.

Thierry Marchioni

Per acabar donar les gràcies a l’equip que tot o dóna i res demana, el GAS MOUNTAIN TEAM:

35   MARCHIONI, THIERRY 2:25:29

58   HERNANDEZ REVIDIEGO, EDUARD  2:34:56 

63   SERRA VALENCIA, DAVID  2:35:35 

196 DEL OLMO PUERTAS, PACO  3:29:16 

/9 ena MITJA MARATÓ DE L’ALBERA – LLANÇÀ- UELL – 2019/

Tot això no seria possible sense el suport dels nostres patrocinadors i amics, des de GAS MOUNTAIN volem agrair el seu suport i la seva col.laboració:

 

 

 

 

Scroll to Top